Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@08:27:41 GMT

علائم کرونا را بشناسید

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۲۲۴۱

علائم کرونا را بشناسید

علائم ویروس کرونا و تفاوت آن با سایر ویروس‌ها

اقتصاد آنلاین - دینا قالیباف؛ این ویروس در افراد مختلف علائم متفاوتی دارد اما ابتدایی ترین علائم آن که در بیشتر مبتلایان مشاهده شده است تب و سپس سرفه خشک است که به مشکلات تنفسی منتهی می‌شود و ریه‌ها را درگیر می‌کند. سرفه خشک در این ویروس برای مدتی بیش از یک ساعت، یا سه نوبت است و در این نوع سرفه افراد معمولا گلودرد ندارند و تنگی نفس یا عفونت ریه پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این از دست رفتن حس بویایی و چشایی نیز جزء علائم این ویروس می‌باشد اگرچه که مانند تب و سرفه خشک جزء علائم مرسوم نیست اما تعداد افرادی که می‌گویند حس بویایی و چشایی‌ خود را از دست داده‌اند افزایش پیدا کرده و تست کرونای آن‌ها نیز مثبت بوده است به همین دلیل این دو علائم نیز اگرچه کمی نامرسوم اما جزء علائم محسوب می‌شوند.

حداقل زمان لازم برای بروز علائم در فرد مبتلا 5روز گفته شده است که این زمان در افراد مختلف متفاوت است و در برخی موارد ممکن است بروز علائم زمان بیشتری ببرد.

علائم این بیماری شباهت‌های بسیار زیادی با بیماری‌های دیگر مثل سرماخوردگی و آنفولانزا  دارد. به طور کلی علائم معمول ویروس کرونا عبارتند از تب، سرفه خشک، نفس تنگی، درد عضله و خستگی و بی حالی که به عبارتی آبریزش بینی و گلو درد را شامل نمی‌شود. بنابراین فردی که آبریزش بینی دارد و پیوسته عطسه می‌کند احتمالا سرما خورده و یا مبتلا به آنفولانزا شده است.

علاوه بر تفاوت در علائم نحوه انتشار و درمان این دو بیماری نیز با ویروس کرونا متفاوت می‌باشد. سرعت انتقال ویروس کرونا بیشتر است و در حال حاضر با وجود اینکه واکسن‌های متفاوتی توسط کشور‌ها و شرکت‌های داروسازی مختلف ساخته شده است اما تأثیر‌گذاری هیچ کدام صددرصد نیست. درحالی که واکسن‌های ساخته شده تأثیرگذاری صددرصدی ندارند دارو‌های ضد ویروس متعددی برای درمان آنفولانزا و سرما‌خوردگی وجود دارند.

نحوه ابتلا به ویروس کرونا و راه‌های جلوگیری از آن

ویروس کرونا از طریق استفاده از سرویس بهداشتی، سبزیجات و مواد غذایی خام، صحبت کردن و عطسه به افراد منتقل می‌شود که از بین این راه‌‌‌‌‌ها عطسه کردن بیشترین قابلیت انتقال را دارد چراکه عطسه کردن قابلیت پخش 200میلیون ویروس در فضا دارد.

همچنین اگر فرد تهیه کننده دستان خود را به خوبی نشوید یا این فرد مبتلا به کرونا باشد، می‌تواند ویروس را انتقال دهد. احتمال ابتلا به کرونا در محیط‌های مختلف متفاوت است و در برخی محیط‌ها احتمال انتقال ویروس به افراد بیشتر است. برای جلوگیری از ابتلا به کرونا در محیط‌های پرخطر از تمیز بودن محیط مطمئن شوید و دست‌های خود را مدام شسته و ضدعفونی کنید و در صورت عطسه نکات بهداشتی را رعایت کنید و حتما از دستمال کاغذی یا ماسک معمولی استفاده کنید.

پربیننده ترین چه اتفاقی برای بدنتان رخ می‌دهد اگر هر روز سیب بخورید خطرات نوشیدن بیش از حد چای ۶روش ساده برای بهبود خلق و خو اولین تزریق انسانی واکسن ایرانی کرونا +عکس تولید مشترک‌ واکسن بین ایران و یک کشور دیگر

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا واکسن کرونا تست کرونا ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا در جهان ویروس کرونا سرفه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۲۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • خواص درمانی گیاه عطسه
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!