Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، فرهاد مصدق متخصص بیماری‌های عفونی گفت: بهبودیافتگان کرونا مدتی پس از بیماری دچار سرفه خشک می‌شوند ولی ادامه‌دار شدن سرفه‌های خشک تا ۲ هفته پس از بهبودی، نشانه عفونت ویروس کرونا در بدن نیست.

وی توضیح داد: سرفه‌های خشک ممکن است حتی بعد از رفع عفونت همچنان ادامه داشته باشد زیرا لایه‌های محافظ راه تنفسی آسیب دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصدق افزود: رعایت ۲ هفته قرنطینه بعد از بهبودی کافی است و اگر فردی بعد از این مدت سرفه کند، دلیل بر این نیست که ویروس در بدنش وجود دارد همان‌طور که در بیماری‌های ریوی بعد از یک سرماخوردگی ساده هم ممکن است تا چند هفته سرفه ادامه داشته باشد، در این بیماری نیز به خاطر التهاباتی که در راه‌های هوایی ایجاد می‌شود بعد از بهبودی ممکن است سرفه‌ها چند هفته باقی بماند.

متخصص بیماری‌های عفونی گفت: معمولا این سرفه‌ها با مصرف آنتی‌هیستامین بهتر می‌شوند، اما اگر شدت آنها زیاد باشد به درمان‌های دیگری نیاز است.

وی ادامه داد: بیشتر مبتلایان به کرونا معمولا تا ۱۰ روز بعد از شروع علائم و به شرطی که حداقل ۲۴ ساعت بدون استفاده از داروهای تب‌بر، تب نداشته باشند و علائم آنها نیز رو به بهبودی باشد، می‌توانند از قرنطینه خارج شوند.

به گفته مصدق، شواهد بالینی در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد تست کرونا ممکن است حتی تا ۱۲ هفته یا سه ماه پس از شروع علائم هم مثبت باقی بماند اما به منزله ناقل بودن افراد تلقی نمی‌شود و این افراد با خیال راحت می‌توانند بدون انجام تست دوباره از قرنطینه خارج شوند.


 

کد خبر 576180 برچسب‌ها سلامت كروناويروس بیماری - عفونت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت كروناويروس بیماری عفونت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تعمیرگاه گیربکس cvt اتوماتیک تخصصی همراه تعمیر فولی و تسمه و فیلتر گیربکس
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن